Turkcell'den Elazığ'a faturalı destek

  • Ana Sayfa
  • Turkcell'den Elazığ'a faturalı destek
Turkcell'den Elazığ'a faturalı destek
Turkcell, Karakoçan ilçesinde meydana gelen depremin ardından Elazığ’da yaşayan müşterilerinin faturalarını 1 ay erteleme kararı aldı. Abone ol

Turkcell, Karakoçan ilçesinde meydana gelen 6.0 büyüklüğündeki depremin ardından Elazığ’da yaşayan Turkcell müşterilerinin faturalarını 1 ay erteleme kararı aldı.

Elazığ’da yaşanan 6 büyüklüğündeki depremin ardından hı michigan seo zla harekete geçen Turkcell, deprem bölgesindeki Turkcell müşterilerine destek olmak amacıyla, faturalarını 1 ay erteleyeceğini duyurdu.

Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, yaptığı açıklamada Turkcell olarak tüm Elazığlılara kaybettikleri vatandaşları için başsağlığı ve yaralılar için geçmiş olsun dileklerini iletirken, “Yurtiçinde ve yurtdışında yaşanan doğal afetlerde müşterilerimizin yanında olmayı her zaman görev bildik. Turkcell olarak, Elazığ deprem bölgesindeki müşterilerimizin de yanlarında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Bu amaçla Elazığ’daki müşterilerimizin faturalarını, gecikme bedeli olmaksızın 1 ay erteleyeceğiz.” dedi. Develioğlu, deprem bölgesine gönderdikleri mobil istasyonlara şarj üniteleri de yerleştirdiklerini, Turkcell müşterileri ve tüm cep telefonu kullanıcılarının bu araçlarda cep telefonlarını şarj edip görüşme yapabileceklerini de belirtti.

Develioğlu ayrıca, Turkcell şebekesinde deprem nedeniyle herhangi bir teknik aksaklık yaşanmadığını ve bölgede iletişimin kesintisiz olarak sürdürüldüğünü de vurguladı.



Kategori : GÜNCEL