Eşrefpaşa imamı Fethullah Gülen mi?

  • Ana Sayfa
  • Eşrefpaşa imamı Fethullah Gülen mi?
Eşrefpaşa imamı Fethullah Gülen mi?
Vizyona giren 'Eşrefpaşalılar' filmi gündeme oturdu. Erdoğan'ın da izlediği filmin oyuncusu meslektaşlarına patladı.Abone olİNTERNETHABER- 'Eşrefpaşalılar' filmini izleyen Başbakan Erdoğan "Bana yabancı gelmedi. Ben Kasımpaşalıyım" şeklinde değerlendirdiği film ekibinden iki önemli isim Can Dündar'ın programındaydıl hızlı seo ar..

Film vizyona girmeden birçok salondandan ön satış almıştı. İlk üç günde 218 bin 246 kişi izledi. Filmin yapımcısı Yusuf Kulaksız ve oyuncusu Sinan Albayrak, NTV'de yayınlanan Canlı Gaste'ye konuk oldu.

Can Dündar: Birçok şey çıktı filme ilişkin. Oradaki imam aslında Fethullah hocadır. Mahalleyi tanıtıyor diye. Siz ne kadar bu tartışmaları bekliyordunuz?

Sen de mi cemaattensin

Filmin konusu İzmir Eşrefpaşa’dan gelip İstanbul’a yerleşmiş iki dosttan biri olan Tayyar, büyük bir mafya lideri olurken; Davut, namusuyla kahvesini işletmektedir. İkisi de aynı kadını sevmiştir, fakat Madam Eleni, Davut’u sevmesine rağmen Tayyar ile evlenmek zorunda kalmıştır. Tayyar, gönlünün Davut’ta olduğunu bildiği Madam’ı ortada bırakır. Tayyar, Davut’un evlâtlığı Nusret’i kendi yoluna çekerek intikam almayı düşünür. Nusret iki dünya arasında bocalarken mahallenin metruk camisine bir Hoca tayin olur ve olayların seyri değişmeye başlar.

Kategori : MAGAZİN