Genç kızı öldürüp telefonunu sattı

  • Ana Sayfa
  • Genç kızı öldürüp telefonunu sattı
Genç kızı öldürüp telefonunu sattı
Derya Erden'i boğarak öldüren Alman ev arkadaşının, genç kızın cep telefonunu satarak uyuşturucu aldığı öğrenildi.Abone ol

Almanya'da Türk kızı Derya'yı boğarak öldüren Alman gencin, cinayetten sonra kızın cep telefonunu rehin verdiği ve bu parayla uyuşturucu aldığı ortaya çıktı Almanya'nın Krefeld kentinde 5 Mart tarihinde Derya Erden (18) isimli Tü inşaat firması seo rk kızını anten kablosuyla boğarak öldüren Sebastian S. (24) isimli Alman'ın, cinayetten sonra genç kızın cep telefonunu gasp ettiği ve paraya çevirdiği anlaşıldı. Sebastian S.'nin cinayeti büyük bir soğukkanlılıkla işledikten sonra kızın cep telefonunu alıp bir emanet bürosuna verdiği, bunun karşılığında eline geçen parayla da uyuşturucu aldığı öğrenildi. Polis kaynakları, uyuşturucuyu aldıktan sonra Krefeld Merkez Garı'ndan trene binen Sebastian S.'nin, ailesinin yaşadığı Koblenz kenti yakınlarındaki Andernach kasabasına gittiğini ve ailesini evde bulamayınca teslim olduğunu bildirdi.

'PARA KAVGASI VARDI'
Öte yandan SABAH'a açıklamalarda bulunan Derya Erden'in ailesi, "Sevgili değillerdi. Aynı evde kalıyorlardı. Sık sık para nedeniyle kavga ediyorlarmış. Derya, Sebastian'a anten kablosuyla vurmuş, o da kızı aynı kabloyla boğmuş" diye konuştu. Derya Erden'in Türkiye'de toprağa verilmesi için hazırlıklara da başlandı. Savcılığın cenazeyi aileye teslim etmesinden sonra, Derya Erden'in memleketi Kayseri'de toprağa verileceği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL