Sibel Can'ın duruşması ertelendi

  • Ana Sayfa
  • Sibel Can'ın duruşması ertelendi
Sibel Can'ın duruşması ertelendi
Sanatçı Sibel Can Aksüt ile eşi Sulhi Garan Aksüt'ün boşanma davasına devam edildi.Abone ol

Sanatçı Sibel Can Aksüt ile eşi Sulhi Garan Aksüt'ün boşanma davasına devam edildi. Beykoz Aile Mahkemesindeki duruşmaya Sulhi Garan Aksüt ve avukatı Mehmet Berzan Ekinci, Sibel Can'ın avukatı Fatma Keziban Hatemi ile Can'ın tanıkları Şule Özalkuş, Yasemin Babacan, İ idaho seo sa Demirci ve Jülide Ferah Demiralp katıldı.

Gizli yapılan duruşmada, tanıkların dinlendiği ve beyanlarında evin tüm masraflarının Sibel Can'ın karşıladığını söyledikleri öğrenildi. Mahkeme hakiminin, sosyal hizmetler uzmanı olan bir pedagogun Sibel Can'ın evinde aile ile bir araya gelerek, çocuklarında görüşlerinin alınmasına karar verdiği ve buna ilişkin hazırlanacak raporun beklenmesi amacıyla duruşmayı ileri bir tarihe ertelediği bildirildi.

Adliye çıkışında Sulhi Aksüt, basın mensuplarının sorularını yanıtlamazken, Sibel Can'ın avukatı Hatemi ise yargı süreci devam ettiği için konuşamayacağını söyledi. Sibel Can Aksüt'ün avukatı Fatma Keziban Hatemi tarafından Beykoz Aile Mahkemesine verilen dava dilekçesinde, ''Evliliğin temelinden sarsıldığı ve aralarında şiddetli geçimsizlik'' bulunduğu belirtilerek, Sibel Can Aksüt'ün eşi Sulhi Aksüt'ten boşanmasına karar verilmesi istenmişti.

Dilekçede, mal paylaşımının mahkeme tarafından yapılması ve çiftin müşterek oğlu olan Emir Aksüt'ün velayetinin ise Sibel Can Aksüt'e verilmesi talep edilmişti.



Kategori : MAGAZİN