Annemi öldürdüm, konuşamam!

Annemi öldürdüm, konuşamam!
İki kadını öldürdü, biri annesiydi. Mahkeme niye yaptın diye sordu? O annemi öldürdüm, konuşacak durumda değilim dedi. Abone ol

İzmir'in Karabağlar ilçesinde biri annesi olmak üzere iki kadını tabancayla öldüren sanık Ervin Akbaba, konuşacak durumda olmadığını belirterek ifade vermedi. Mahkeme, ruh sağlığının belirlenmesi için sanığı, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk etti.

İzmir 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, geçen yıl kasım ayında annesi Türkan Akbaba ile komşusu Aysel Memişoğlu'nu öldürdüğü iddiasıyla hakkında dava açılan sanık Ervin Akbaba ile müştekiler ve avukatlar katıldı.

Sanık Ervin Akb greek google seo aba, konuşamayacağını belirterek, ''Annemi öldürdüm. Halen bunun etkisi altındayım. Konuşacak durumda değilim. İfademi başka celsede vermek istiyorum'' dedi.

Akbaba'nın sözleri zapta geçirilirken, duruşmaya müştekilerin ifadesinin alınmasıyla devam edildi.

''ANNEMİN ERKEKLERLE İLİŞKİSİ VARDI''

Duruşmada ''müşteki'' sıfatıyla ifadesi alınan Türkan Akbaba'nın diğer oğlu Hayati Akbaba, kardeşinden şikayetçi olmadığını ve davaya katılmak istemediğini belirterek, şunları söyledi:

''Babam 2000 yılında vefat etti. Annem, kardeşim ve ben aynı evde yaşıyorduk. Annemin 4 yıldır erkeklerle ilişkisi olduğunu öğrendim. Sürekli tartışıyorduk. Hatta bir gün bana bıçak çekti, ben de ona tokat attım. Bu nedenle mahkemelik olduk. Aynı evde yaşamamıza rağmen konuşmuyorduk. Çevremdeki insanlar, akrabalarımız da böyle şeyler söylüyordu. Annem ile Ayfer Memişoğlu çok yakın arkadaştılar. Birbirlerine gidip geliyorlardı. Kardeşim namus meselesi nedeniyle cinayeti işlemiş.''

Cumhuriyet Savcısı, ''Olay yerinde bulunan montta sana ait kan izi var. Bu kan monta nasıl bulaştı?'' şeklindeki sorusu üzerine ise Hayati Akbaba, ''Nasıl bulaştığını bilmiyorum. Mont bana ait değil'' dedi.

Söz alan sanık Ervin Akbaba ise montun kendisine ait olduğunu söyledi.

Aysel Memişoğlu'nun oğlu Yılmaz Mor ile kızı Yıldız Kardaş ise annelerini öldürdüğü belirtilen sanıktan şikayetçi olduklarını belirtirken, avukatları Reşat Yazak davaya katılmak istediklerini bildirdi.

ARA KARAR-

Müştekilerin katılma talebini kabul eden mahkeme heyeti, sanığın ruh sağlığı durumu ve cezai ehliyetinin belirlenmesi için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine sevk edilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Karabağlar 4717 Sokak'taki evde Türkan Akbaba ile komşusu Aysel Memişoğlu, 22 Kasım 2009'da tabancayla öldürülmüş, cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla Türkan Akbaba'nın oğlu Ervin Akbaba yakalanmıştı.



Kategori : GÜNCEL