Eyyvah Eyvah’ı kahkahalarla izlediler

  • Ana Sayfa
  • Eyyvah Eyvah’ı kahkahalarla izlediler
Eyyvah Eyvah’ı kahkahalarla izlediler
Eyüp Belediyesi, alkol ve madde bağımlılığı tedavisi gören gençlere yönelik bir sinema etkinliği düzenledi.Abone ol

Gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Eyüp Belediyesi, alkol ve madde bağımlılığı tedavisi gören gençlere yönelik bir kültür sanat etkinliğini düzenledi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Alkol ve Madde Bağımlılığı Tanı ve Tedavi Kliniği Çamatem’de tedavi gören g ebay seo ençlere bugün Eyüp Belediyesi Sultan Center Sinemaları’nda sinema şöleni sunuldu. Sezonun en çok ilgi çeken komedilerinden “Eyyvah Eyvah” filmini büyük bir ilgiyle izleyen gençlere devre arasında kola ve mısır ikramında da bulunuldu.

Bu tür etkinliklerin, merkezde yatarak tedavi olan gençlerin sosyal yönlerinin gelişmesine, topluma uyum sağlamalarına katkıda bulunduğunu vurgulayan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu şunları söyledi: “2 hafta önce başlattığımız Down sendromlu çocuklarımıza Belediyemizin sosyal tesislerinde hafta sonları çalışma olanağı sunan projemiz çok büyük ilgi gördü. Bu projeyle onların kendi ayakları üzerinde durabilmelerini kanıtlamalarına imkan tanımayı, özgüvenlerini artırmayı amaçladık.Şimdi de uzmanlarımızın önerileri doğrultusunda alkol ve madde bağımlılığı tedavisi gören gençlerimizi bir kültür sanat etkinliğiyle buluşturuyoruz. Bugün Çamatem’den gelen 21 gencimiz, Ata Demirel ve Demat Akbağ’ın başrollerde oynadığı “Eyyvah Eyvah” filmini büyük bir keyifle izlediler. Kahkahaları dışarıdan duyuluyordu. Onlara hoşça vakit geçirtmenin yanında sosyal anlamda gelişmelerine, topluma uyum sağlamalarında katkıda bulunacak, hayal dünyalarında yeni pencereler, ufuklar açacak bu tür etkinliklerimiz devam edecek. “



Kategori : GÜNCEL