Işıklar kadın şenliğini ziyaret etti

  • Ana Sayfa
  • Işıklar kadın şenliğini ziyaret etti
Işıklar kadın şenliğini ziyaret etti
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Kadın Şenliği’ne katılarak, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Abone ol

Silivri Belediyesi’nin 5- 8 Mart tarihleri arasında New Center Alışveriş Merkezi’nin zemin katında gerçekleşecek Kadın Şenliği, yoğun bir katılımla start aldı. Silivri Beled ohio seo iye Başkanı Özcan Işıklar, eşi Esma Işıklar ile birlikte programa katılarak tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Kadın konulu Resim ve Fotoğraf Sergisi ile El İşleri Pazarını dolaşan Başkan Işıklar, bayanların el emeği ürünlerini tek tek inceledi. Kadın Şenliği’ne katkıda bulunan Sunflower Beauty Club, Kuaför A, Merkez Eczanesi ve Hayat Hastanesi’nin stantlarını da dolaşan Işıklar, katkıları için teşekkür etti.

Kadınlara yönelik etkinlik ve sosyal çalışmaların devam edeceğini belirten Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, kadınların hiç solmayan aydınlık yüzler olduğunu vurguladı. Başkan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar, Kadın Şenliği’nde açılan stantlardan alışveriş yaparak, kadın emekçilere katkıda bulundu. Silivri Belediyesi Kadın Şenliği programına Belediye Başkan Yardımcıları Elif Uzun, Abdullah Yıldırım, CHP’li Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve Silivrili birçok kadın katıldı.



Kategori : GÜNCEL