Kadınlar Günü'nü çiçeklerle kutladılar

  • Ana Sayfa
  • Kadınlar Günü'nü çiçeklerle kutladılar
Kadınlar Günü'nü çiçeklerle kutladılar
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu yoğun katılımlı bir etkinlikle kutlandı.Abone ol

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Beylik Pazarı’nda düzenlenen organizasyonda; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle konser verilerek, dans grubu gösterisi sunuldu. Hanımlara çiçek hediye edildi.

Roma yunanistan turist ntizm dans grubunun yer aldığı ve konser verilen programda; bayanlara küçük saksılarda menekşe ve lale hediye eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Hayatımıza anlam katan ve en nadide çiçeklerimiz olan kadınlarımızın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Türk kadınının, dünyanın en cefakar ve vefakar kadını olduğunu belirten Başkan Uzun şöyle konuştu: "Kadınlarımızın aile çatısı altındaki başarılarının yanı sıra, tüm insanlık tarihi boyunca hemen her alanda yüklendikleri görevlerle de yaşamın vazgeçilmez kaynağı olmuşlardır. Özellikle Kurtuluş Savaşı yıllarında Mehmetçiklerimizle omuz omuza mücadele etmiş, milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olduklarını ispatlamışlardır. Doğumdan, bugünlere gelmemizde büyük emek ve katkıları olan kadınlarımız, sadece bir güne mahsus değil, yılın her günü hatırlanmalı ve değer verilmelidir. Çünkü onlar annemiz, eşimiz, kardeşimiz, kızımız, hayat arkadaşımız. Kısacası saygının en yücesine layıktırlar."



Kategori : GÜNCEL