AK Parti'de kadın zirvesi

AK Parti'de kadın zirvesi
AK Parti 6 ülkenin kadın bakanı ve 7 ülkenin kadın milletvekilinin katılımıyla Dünya Kadınlar Günü'nün 100. yılını kutluyor.Abone ol

İNTERNETHABER

ANKARA- AK Parti 6 ülkenin kadın Bakanı, 7 ülkenin kadın milletvekili ve senatörlerinin katılımıyla Dünya Kadınlar Günü'nün 100. yılını kutluyor.

AK Parti Gene yerel seo çalışması l Merkez Kadın Kolları tarafından 7-8 mart Dünya Kadınlar Günü 100. yılı nedeniyle "Uluslararası Kadın Hakları Zirvesi" düzenlendi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin öncülüğünde düzenlenen zirveye, Pakistan ve Arnavutluk kadın meclis başkanlarının yanısıra, 6 ülkeden bakan ve 7 ülkeden milletvekili ve senatör konuk katıldı.

KONUKLAR ONURUNA YEMEK

'Uluslararası Kadın Hakları Zirvesi'ne katılan konuklar onuruna önceki akşam AK Parti Genel Merkezi'nde bir de yemek verildi.

Halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisinin sunulduğu yemeğe, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve zirveye katılan yabancı ülke temsilcileri ile davetliler katıldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'daki programının uzaması nedeniyle daha önce katılacağı duyrulan yemeğe iştirak edemedi.



Kategori : POLİTİKA