Köyler cazibe merkezi olacak

Köyler cazibe merkezi olacak
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Yeni Ferhadiye, Panayır, Nimetiye ve Hasaneyn köylerini dolaştı.Abone ol

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Yeni Ferhadiye, Panayır, Nimetiye ve Hasaneyn köylerini dolaştı. Köylülerin büyük ilgisiyle karşılanan Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekilere Gölcüklüler, adeta ikram yarışında bulundu. Gölcüklü muhtarlar ve köylüler, Büyükşehir’in hi mimarlık firması seo zmetlerinden çok memnun olduklarını dile getirerek, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkürlerini iletti. Gölcüklü köylüler,hizmet "Büyükşehir’in lerinden çok memnunuz. Her zaman yanımızda olan Başkanımız Karaosmanoğlu’na teşekkür ediyoruz’’ dedi.

BAŞKAN’A KÖYLERDE İKRAM YARIŞI

Başkan Karaosmanoğlu’na köy ziyaretlerinde Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir eşlik etti. Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Yeni Ferhadiye, Panayır, Nimetiye ve Hasaneyn köylerine konuk oldu. Başkan Karaosmanoğlu ziyaret ettiği köylerde yaşayanların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılandı. Başkan Karaosmanoğlu’na Gölcük’ün köylerinde adeta ikram yarışı yaşandı.


KÖYLERİMİZ AVRUPA’NIN KÖYLERİNDEN GÜZEL OLACAK

Gölcük’ün Yeni Ferhadiye, Panayır, Nimetiye ve Hasaneyn köylerinde yaşayanlar Başkanlar Karaosmanoğlu ile Ellibeş’e hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti. Kentte ne varsa köyde de olsun parolasıyla hareket ettiklerini hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, "Bizim köylerimiz Avrupa’nın köylerinden daha güzel olacak. Artık kentten köye göç başlayacak. Çünkü kentte ne varsa köyde de olacak. Köylerimiz cazibe merkezi haline gelecek’’ ifadesini kullandı. Ellibeş de, Başkan Karaosmanoğlu ve Büyükşehir ile ele ele vererek, Gölcük’ün her köşesine çok güzel hizmetler götürdüklerini dile getirdi.



Kategori : GÜNCEL