Freni patlayan kamyon can aldı

Freni patlayan kamyon can aldı
Yol kenarındaki dört aracı da altına alarak sürüklenen hafriyat kamyonu, bir çocuk annesi genç kadına çarptıktan sonra durdu.Abone ol

İstanbul Eyüp'te freni patlayan hafriyat kamyonu dehşet saçtı. Dört aracı altına alan kamyon, karşıya geçmek için bekleyen bir çocuk annesi 32 yaşındaki Tuğba Ağıl'ın ölümüne neden oldu. Kamyon sürücüsü Adem Öztürk gözaltına al anti seo nasıl yapılır ındı. Sakarya Mahallesi Karadeniz Caddesi'nde 15.00 sıralarında meydana gelen kaza, ortalığı savaş alanına çevirdi. Mahalleye hafriyat taşıyan Adem Öztürk yönetimdeki kamyon, yokuş aşağıya inerken freni patladı. Kamyonun hâkimiyetini kaybeden sürücü, yol kenarındaki iki kamyoneti ve iki otomobili altına alarak sürüklemeye başladı. Bu sırada yolun karşısına geçmek için orta refüjde bekleyen Tuğba Ağıl'ı da altına alan kamyon, bir süre sonra güçlükle durabildi. Ağıl, olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi alıp olay yerine gelen genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi. Ağıl'ın 2 yaşındaki çocuğunu eşine bırakarak bir yakınını ziyarete gittiği öğrenildi.

DEHŞET KAMERADA
Öte yandan, kaza anı, çevredeki esnafın güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Yolun karşısına geçmek için bekleyen genç kadının ölümü ve kaldırımdaki vatandaşların, üzerlerine doğru gelen araç yığınlarından kaçarken yaşadığı korku da görüntülere yansıdı. Gözaltına alınan kamyon şoförü Adem Öztürk'ün, karakoldaki ifadesinde, "Frenim patladı. Duramadım. Keşke yaşanmasaydı" dediği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL