Ankaralılar bu habere dikkat!

Ankaralılar bu habere dikkat!
Ankara'da minibüs ve özel halk otobüs fiyatları düşürüldü. Çalışanlar isyan etti! Bu sabah da Ankaralılar 'tabanlara kuvvet' diyecek... Çünkü fiyatlar protesto edilecek.Abone ol

Ankara'lı minübüsler ve özel halk otobüsleri ulaşım fiyatlarında 2003 yılına dönülmesi kararını protesto etmek için bugün saat 10.00'a kadar kontak kapatma kararı aldı.

Minübüscüler Odası Başkanı Hacı Bekir Gani, bazı belediyelerin 2 saatte yürütmeyi durdurma kararı çıkarttı amazon seo klarını öne sürerek, "Bu uygulama Afganistan'da bile verilmez" diye konuştu.

Başkent Ankara'da bugün hayat duracak. Ulaşım fiyatlarında eskiye dönülmesi yönünde Danıştay 2. ve 9. Dairesi'nin verdiği karar nedeniyle özel halk otobüsleri ve minibüsler bugün trafiğe çıkmama kararı aldı. Minübüscü esnafı saat 10.00'a kadar, özel halk otobüsleri ise tüm gün trafiğe çıkmama kararı aldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ise otobüs seferlerini azaltma kararı aldı. Ankara Minübüscüler odası Başkanı Hacı Bekir Gani, verdikleri karardan dolayı Ankaralı vatandaşlardan özür dilediklerini anlatarak, "Ankara halkından özür diliyoruz, bu karardan dolayı etkileneceklerini biliyoruz. Minibüscü esnafımız mağdur oldu. Eylemlerimiz devam edecek. Sabah ve akşam belli bulvarlarda cadde trafiğini tıkayacağız. Bazı belediyelerin 2 saatte yürütmeyi durdurma kararı aldığını biliyoruz. Hukukçularımıza çağrıda bulunuyoruz. İvedilikle bu kararı düzeltsinler. Bu hafta tüketici esnaflarının önünde eylem yapılacak. Bu olay Afganistan'da bile yaşanmıyor" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otobüs bilet fiyatlarını 9 yıl öncesine çeken Ankara İdare Mahkemesi'ne ilginç bir çağrıda bulundu. Gökçek, "Kendileri 2003 maaşları ile idare edebileceklerini düşünebiliyorlarsa, Ankara Belediyesi'ne de 2003 fiyatları ile idare edebilmeyi düşündürsünler'' dedi.



Kategori : GÜNCEL