İntihar için çıktı alkış isteyip indi

  • Ana Sayfa
  • İntihar için çıktı alkış isteyip indi
İntihar için çıktı alkış isteyip indi
İntihar etmek için çıktığı hastanenin çatısından vatandaşa seslenen genç, bakın ne istedi!Abone ol

Konya'da intihar etmek için 8 katlı bir hastanenin çatısına çıkan genç, vatandaşların kendisini alkışlaması ardından intihardan vazgeçti.

Alınan bilgiye göre, olay, Karakurt Mahallesi Taşkapu Medrese Sokak'ta bulunan Öz idaho seo el Kızılay Ticaret Borsası Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, şizofreni hastası olduğu öğrenilen Ersin Türe (22) tedavi olacağını söyleyerek hastaneye geldi. Asansörle hastanenin 8. katına çıkan Türe, buradan da binanın teras kısmına çıktı. Terasın yan tarafına kadar gelen genç, üzerindekileri çıkararak duvarın üzerine çıktı. Durumu gören vatandaşlar, polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, gerekli önlemi aldıktan sonra şahsı ikna etmek için çatıya çıktı. Türe, zaman zaman kendisini duvardan aşağıya sarkıttı.

Yaklaşık 2 saat inmemek için direnen Ersin Türe, aşağıda bekleyen yaklaşık 300 kişiye seslenerek, "Beni bir kere alkışlarsanız atlamaktan vazgeçerim." dedi.

Vatandaşların alkışlaması üzerine şahıs atlamaktan vazgeçti. Gencin atlamaktan vazgeçtiğini gören yaklaşık 150 vatandaş, Ersin Türe'yi görmek için hastanenin kapısının önünde bekledi. Polis ekipleri, genci arka kapıdan çıkararak emniyete götürdü.




Kategori : GÜNCEL