Burhaniye grubunu lider tamamladı

  • Ana Sayfa
  • Burhaniye grubunu lider tamamladı
Burhaniye grubunu lider tamamladı
Yükselme Grubu'nu ilk sırada tamamlayan Burhaniye Belediyesi, 2010-2011 sezonunda TBBL'de mücadele etme hakkını kazandı. Abone ol

Türkiye Basketbol Federasyonu'nca (TBF) Kütahya'da organize edilen Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi (TBB2L) Yükselme Grubu'nu ilk sırada tamamlayan Burhaniye Belediyesi, 2010-2011 sezonunda yunanistan seo TBBL'de mücadele etme hakkını kazandı.

Dumlupınar Spor Salonunda gerçekleştirilen organizasyonda, bugün oynanan son maçların ardından Optimum TED Ankara Kolejliler'i 72-67'lik skorla mağlup eden Burhaniye Belediyesi, TBB2L Yükselme Grubu'nu da ilk sırada tamamladı. Burhaniye Belediyesi oynanan 5 karşılaşmada 4 galibiyet alırken, 9 puan toplama başarısı gösterdi.

Öte yandan, TBB2L Yükselme Grubu'nda beşinci gün sonunda, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Güre Belediyesini 79-60'lık skorla mağlup ederken, Bodrum Belediyesi Bodrum Spor da Antalya Koleji'ni 85-73 ile geçti.

Gruplarda yalnızca birinci olan takımın bir üst lige çıktığı organizasyonda, ikinci Optimum TED Ankara Kolejliler olurken, Bodrum Belediyesi Bodrum Spor ise üçüncü olmayı başardı.

Müsabakalar sonunda düzenlenen kupa töreninde gerçekleştirilen mücadeleler sonunda birinci olan Burhaniye Belediyesinin kupasını, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen verdi.



Kategori : GÜNCEL