İşte Mersin'in şalvarlı kaymakamı

  • Ana Sayfa
  • İşte Mersin'in şalvarlı kaymakamı
İşte Mersin'in şalvarlı kaymakamı
Mersin'in merkez Yenişehir Kaymakamı Eyüp Sabri Kartal, şalvar giyip köylü kadınlarla badminton oynadı.Abone ol

Yenişehir Kaymakamlığı'nca Forum Alışveriş Merkezi'nin desteğiyle ''Spor Tanıtım Günleri'' etkinliği düzenlendi..14 Mart Pazar gününe kadar sürecek etkinlik çerçevesinde, hentbol, eskrim, satranç, beyzbol, badminton, okçuluk, basketbol, jimnastik, masa tenisi, futbo ziyaretçi arttırma l, atletizm, voleybol, bisiklet, tenis, uzakdoğu sporları ve izcilik branşlarında beden eğitimi öğretmenleri nezaretinde stantlar açılarak, mini turnuvalar düzenleniyor.

Forum AVM Sanatçılar meydanında düzenlenen badminton tanıtımına katılan Yenişehir Kaymakamı Kartal, kendisine hediye edilen şalvarı giyerek, köylü kadınlarla badminton oynadı. Merkeze bağlı Değirmençay beldesinden gelen köylülerin de müsabaka yaptığı etkinliği, vatandaşlar ilgiyle izledi.

Kaymakam Eyüp Sabri Kartal yaptığı açıklamada Türkiye'de spor örgütlenmesinde ciddi bir sorun olduğuna değindi. Hemen hemen her branşta il temsilcileri bulunurken ilçe temsilcilerinin yer almamasından yakınan Kartal, ''Başlattıkları girişimle bu konuda önemli bir adım attıklarını kaydetti.

İlçelerinde branşı olsun olmasın her dalda temsilci belirlediklerini anlatan Kartal şöyle devam etti;

''Bu çerçevede Türkiye'de bir ilk olarak nitelenebilecek ''Spor Tanıtım Günleri'' düzenledik. Bütün spor branşlarının, Forum Mersin AVM'nin ev sahipliğinde beden eğitimi öğretmenlerinin organizatörlüğünde fiili olarak tanıtımını gerçekleştiriyoruz."



Kategori : GÜNCEL