Gökçek'ten başarılı kadınlara ödül

  • Ana Sayfa
  • Gökçek'ten başarılı kadınlara ödül
Gökçek'ten başarılı kadınlara ödül
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek 8 Mart Kadınlar Günü'nde 15 başarılı kadına ödül verdi.Abone ol

Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği özel bir programla Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Sheraton Oteli’nde gerçekleştirilen ve sponsorluğunu eğitimci-işadamı Mehmet Songör’ün yaptığı kutlama programına Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile eşi Nevin Gökçek de katılarak “Yılın Başarılı Kadınları”na ödüllerini verdiler.

Sunuculuğunu Çiğdem Tunç’un yaptığı programda davetlilere seslenen Başkan Gökçek, Büyükşehir Belediyesi’nin hanımlara yönelik hizmetlerini anlattı. Başkan Gökçek, şunları söyledi:

“Ankara Büyükşe nevada seo hir Belediyesi olarak, siz hanımefendilere hizmet noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Şu anda Ankara’mızın değişik yerlerinde, hanım lokallerinin sayısını 15’e çıkardık. 22 bin hanımefendi bu lokallerden yararlanıyor. Rahatlıkla söyleyebilirim ki kurulduklarından bu yana 15 adet lokalden yararlanan hanımefendi sayısı 168 bine ulaştı.

Aynı şekilde 15 yıldan beri süren BELMEK kurslarımız da şu anda 26 ayrı branşta, 130 ayrı merkezde hizmet veriyor. Sadece bu sene kurslarımıza katılan hanımefendi sayısı 13 bin. 1994 yılından bu yana yani belediye başkanı olduğum günden bugüne 153 bin kursiyeri buralardan mezun ettik.
Diğer taraftan, ihtiyaç olmasını istemem ama maalesef sığınma evlerine ihtiyaç duyuluyor. Bu nedenle, Büyükşehir Belediyesi olarak biz de iki adet sığınma evi açtık.”

BAŞARILI KADINLARA ÖDÜL

Daha sonra yılın en başarılı kadınlarına günün anısına Başkan Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek tarafından birer plaket ile bir buket çiçek verildi.
Yılın başarılı kadınları olarak seçilen;
Zor şartlarda sürdürdüğü başarılı resim çalışmalarıyla Ayfer Bozkurt, Uluslararası ünü ve başarılı çalışmaları ile Prof Dr. Ümit Meriç, Gazeteci Balçiçek Pamir (Törene katılamadı), kadın hak ve özgürlüklerini savunan çalışmalarıyla Sibel Eraslan, Türk Halk Müziğinin ünlü ismi Bedia Akartürk, Türkan Sabancı (Rahatsızlığı nedeniyle katılamadı) Kültürel ve sanatsal faaliyetlere destek veren İnci Aksoy, Avusturya Büyükelçisi Heidia Maria Gürer, Şehid anneleri adına Aylin Ünsal, Gazeteci Sevilay Yükselir, İş kadını Nilüfer Bulut, 2008 Pekin Engelliler Olimpiyat oyunlarının okçuluk dalında altın madalya alan Gizem Girişmen, eşine ve çocuğuna hoşgörü ve sabırla bakan Bakiye Coşkun, fiziksel engelli olmasına karşın büyük işler başaran Selda Alanbay ve bu anlamlı güne sponsor olan Mehmet Songör plaket ve çiçeklerini Başkan Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek’in elinden aldılar.



Kategori : GÜNCEL