Kızgın koca karısını resmen doğradı

  • Ana Sayfa
  • Kızgın koca karısını resmen doğradı
Kızgın koca karısını resmen doğradı
Samsun'da kendisini polise şikayet eden eşine ders vermek isterken katil oldu. İşte tüyler ürperten cinayetin anamotimisi;Abone ol

Samsun'da, tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan 41 yaşındaki Yaşar Ertaş, dövdüğü için kendisini polise şikayet eden 23 yıllık eşi 40 yaşındaki Hanife Ertaş'ı 25 bıçak darbesiyle öldürdü. Annesiyle babasının rahat konuşmaları utah seo içi komşularına giden 19 yaşındaki Yonca Ertaş, dönünce annesinin cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi.

Olay bugün öğleden sonra İlkadım İlçesi Çatalarmut Mahallesi'nde meydana geldi. Kavak İlçesi'ndeki tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan 3 çocuk babası Yaşar Ertaş, 2 ay önce dövdüğü için kendisini polise şikayet eden eşi Hanife Ertaş ile konuşmak için işten erken çıkıp eve gitti.

Kapıyı açan Yonca Ertaş, sorunları olan anne ve babasının rahat konuşmaları için onları yalnız bırakıp komşularına gitti. Bir süre sonra eve dönen genç kız, zile basmasına rağmen kapı açılmayınca komşularından yardım istedi. Kapı kırılıp içeri girilince oturma odasında annesinin kanlar içinde cesediyle karşılaştı.

Sinir krizi geçiren ve gözyaşlarına boğulan Yonca Ertaş'ı cinayeti duyup eve gelen yakınları teselli etmeye çalıştı. Olay yerine gelen ambulansla Hanife Ertaş'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Samsun Mehmet Aydın Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kaçan Yaşar Ertaş'ın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.




Kategori : GÜNCEL