Sarıyer'de özel ayin yapıldı

Sarıyer'de özel ayin yapıldı
Yeniköy Panagia Rum Kilisesi’nde (1837) Paskalya Bayramı öncesi 40 gün boyunca yapılan özel ayinlerden biri gerçekleştirildi.Abone ol

Sarıyer’deki tarihi ibadethanelerden biri olan Yeniköy Panagia Rum Kilisesi’nde (1837) Paskalya Bayramı öncesi 40 gün boyunca yapılan özel ayinlerden biri gerçekleş vajinismusta hipnoz tedavisi tirildi.

Yeniköy Panagia Rum Kilisesi’ndeki ayini, İskeçe Metropoliti Panteleimon yönetti. Metropolitle birlikte, ayine İskeçe’den ikiyüze yakın ziyaretçi de geldi. İskeçe’den gelen ziyaretçilerin yanı sıra, ayine Sarıyer ilçesinde yaşayan Rum vatandaşlarımız da katıldı.

Sarıyer’deki ayine büyük bir coşkuyla gelen ziyaretçileri, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Yeniköy Panagia Rum Kilisesi Vakfı Başkanı Laki Vingas ve Sarıyer Belediyesi Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Vasil Linardi ile birlikte çiçeklerle karşıladı.

İskeçe’den gelen ziyaretçiler, İstanbul’la ilgili memnuniyetlerini ifade ederlerken Metropolit, Sarıyer Belediyesi’ne İskeçe’nin tarihini anlatan bir kitap hediye etti.

Ayinden sonra yapılan kısa görüşmede Metropolit, İskeçe’de yaşayan Müslüman Cemaati ile barış ve kardeşlik içinde çok güzel günler yaşamakta olduklarını ifade etti.



Kategori : GÜNCEL