Tek suçu tam orada minibüs beklemek!

  • Ana Sayfa
  • Tek suçu tam orada minibüs beklemek!
Tek suçu tam orada minibüs beklemek!
İnsan hayatının ne kadar ucuz olduğunu anlatan bir haber. 22 yaşındaki genç kızın tek suçu o anda orada bulunması!... Abone ol

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde psikolojik sorunları olan 33 yaşındaki E.K., evde ailesiyle kavga edip öfkeyle dışarı çıktıktan sonra durakta karşılaştığı 22 yaşındaki Serap Kabadayı ile kendisine müdahale eden minibüs sürücüsü Ramadan Öztürk'ü demir çubukla döverek hastanelik etti. E.K. kaçtığı sırada da önüne çıkan bir kadının da kulağını çekti.

Ailesiyle tartışan ve daha son alabama seo ra evin camlarını demir çubukla kırdıktan sonra öfkeyle dışarı çıkan E.K., çalıştığı tekstil fabrikasına gitmek için durakta minibüs bekleyen Serap Kabadayı'ya elindeki demir çubukla vurmaya başladı. Ne olduğunu anlayamayan ve tanımadığı bir kişiden aldığı darbeler sonrası kanlar içinde yere düşen Serap Kabadayı'yı gören minibüs sürücüsü 46 yaşındaki Ramadan Öztürk, genç kızı kurtarmak için olaya müdahele etti. Ancak E.K., Ramadan Öztürk'ü de başına demir çubukla vurup yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı.


E.K., 500 metre ileride karşılaştığı büfe işletmecisi 45 yaşındaki Hünkar Yüztemur'un kulağını çekip kaçmayı sürdürdü. Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda E.K.'nın kimliğini tespit etti. Yaralanan Serap Kabadayı ile Ramadan Öztürk ise hastaneye kaldırıldı.


Polis ekipleri, E.K.'yı arama çalışmalarını sürdürürken, ifadesi alınan babası Sebahattin K., oğlunun evden çıkarken camları kırdığını söyledi. Hastanede tedavileri tamamlanan 2 kişi ise taburcu edildi.


Ne olduğunu anlamadığını belirten minibüs sürücüsü Ramadan Öztürk, “Durağa geldiğim sırada bir genç kızın demirle dövüldüğünü gördüm. Yardıma gittiğim sırada bu kişi benim de başıma vurdu. Daha sonra da kaçtı” dedi.


Çok kortuğunu söyleyen Serap Kabadayı ise “Şoke oldum. Yanıma tanımadığım bir kişi geldi ve elinde bulunan demir çubukla bana vurmaya başladı. Bu ne biçim bir iş anlamıyorum. Ölebilirdim de. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu?” dedi.

Polis ortadan kaybolan E.K.'yı arıyor.



Kategori : GÜNCEL