Acun özürlüler için AK Parti'de

  • Ana Sayfa
  • Acun özürlüler için AK Parti'de
Acun özürlüler için AK Parti'de
AK Parti'nin özürlüler için düzenlediği etkinlik bir çok ünlü ismi ve başarılı özürlüyü biraraya getiriyor.Abone ol

H. Kübra KOCAOĞLU
İNTERNETHABER

ANKARA- Ak Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı'nın düzenlediği "Hayata Sarılmak" isimli etkinlik bir çok ünlü ismi ve başarılı öz oregon seo ürlüleri biraraya getiriyor. Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı etkinlikte Acun Ilıcalı, Saadettin Saran, Dilek Sabancı, Eşref Armağan ve Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalisti görme engelli Bilal Göregen gibi isimler de yer alacak.

Ak Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanlığı'nın  Sosyal Etkinlikler kapsamında hazırladığı " Hayata Sarılmak" etkinliği pek çok engele rağmen sanatta, sporda ve daha bir çok alanda başarılı olmuş özürlüleri buluşturuyor.

Ak Parti Genel Merkez Konferans Salonunda gerçekleşen etkinlik Başbakan Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar'ın açılış konuşmalarıyla başlayacak. Ardından Spastik Engelli Piyano Sanatçısı Buğra Çakır piyano resitali verecek.

Yetenek Sizsiniz yarışmasının finalisti görme engelli Bilal Göregen'in  darbuka performansı sergileyeceği etkinlikte engelli sporculara plaket verilecek.



Kategori : POLİTİKA