Bakırköy'lü çoçuklara eğitim

  • Ana Sayfa
  • Bakırköy'lü çoçuklara eğitim
Bakırköy'lü çoçuklara eğitim
Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahar Sunman’ın destek verdiği, Veteriner İşleri Müdürlüğü organize edilen eğitim çalışmaları devam ediyor.Abone ol

Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Bahar Sunman’ında destek verdiği, Veteriner İşleri Müdürlüğü öncülüğünde organize edilen ilköğretim öğrencileri eğitim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bugün altıncısı düzenlenen etkinliğin adresi Aybars Ak İlköğretim okuluydu.

Etkinlik, Bakırköy Belediye lokal seo si Veteriner Hekimi A. Özlem YAĞAN, Veteriner Hekim Mehmet PİŞİRİR, Bakırköylü Yerel Hayvan Koruma Gönüllülerinden Ayşen BAYTAŞ, Figen ELÇİN, Dilek ÖZGEN, Bilgi Üniversitesi’nden öğrenciler, Belediye Başkan Yardımcısı Bahar SUNMAN’ın Asistanı Mürüvvet GÜNDOĞDU, Veteriner İşleri Müdürü Erol Tuncer’in Asistanı Zehra UZUN’un katılımıyla gerçekleşti. Görsellerle desteklenen, Mehmet Pişirir ve Dilek Özgen tarafından yapılan sunuma katılan yaklaşık 250 öğrencinin ilgisi ve merakı büyüktü.

Eğitim kapsamında, Bakırköylü çocuklarda hayvan sevgisini pekiştirmek ve hayvanlar konusunda bilinçlenmelerini sağlamak amaçlanmaktadır. Öğrencilerimiz bu çerçevede hazırlanan animasyonlu sunumu büyük bir çoşku ile izlediler ve bir çok soru sordular. Genel soruların yanısıra, besledikleri hayvanlarla ilgili de sorular soran öğrenciler, Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü sunum ekibine keyifli anlar yaşattılar.

2009-2010 yılı eğitim çalışmalarında 6. Sırada yer alan Aybars AK ilköğretim okulu öğrencileri ve öğretmenlerine misafirperverlikleri ve ilgilileri için teşekkür eden Vet. Hekim Özlem YAĞAN; 7. Eğitim çalışmalarını 05 Mart Cuma günü Atatürk İlköğretim Okulu’yla devam edeceklerini belirtti.

Eğitim çalışması Bakırköy İlçesi sınırları içerisinde bulunan tüm okullarda 2009-2010 eğitim ve öğretim döneminde ara verilmeden devam edeceği belirtildi.



Kategori : GÜNCEL