Hiç sahnelenmemiş kabare sahnede

  • Ana Sayfa
  • Hiç sahnelenmemiş kabare sahnede
Hiç sahnelenmemiş kabare sahnede
Kelimelerin büyük ustası Sulhi Dölek tarafından yazılan “hiç sahnelenmemiş kabare” Kafalar, Tiyatro Triole kadrosuyla can buluyorAbone ol

Kelimelerin büyük ustası Sulhi Dölek tarafından yazılan ve başarılı tiyatro ustalarından Özdemir Çiftçioğlu tarafından yönetilen “hiç sahnelenmemiş kabare” Kafalar, Tiyatro Triole kadrosuyla can buluyor.

6 Şubat günü Kafalar ile 2009-2010 sezonuna perde açan Tiyatro Triole; ekonomiden iletişime, hukuktan işlet google ads service meye farklı akademik altyapılardan gelen genç bir kadroya sahip. Oyun seçimlerinde hiçbir sınırlama gözetmeksizin her sene en yeniyi denemeyi kendine hedef belirlemiş olan bu genç ekip, bugüne kadar komediden trajediye uzanan geniş bir yelpazede farklı oyunlar sergilemiş ve bu çizgisinden ödün vermeden de yoluna devam ediyor.

İlk olarak 2004-2005 sezonunda “King Kong’un Kızları” oyunuyla seyircisiyle buluşan Triole, daha sonra Çetin Ceviz ve Abacı Kebeci Sen Neci-Sevgili Doktor oyunlarıyla çıtasını yükseltmeye devam etmiş. 2007-2008 sezonunda büyük usta Woody Allen’ın Tanrı oyunu ile birlikte, turneler hariç olmak üzere dört sezonda 50’den fazla gösterim yapmış ve 5000’den fazla seyirciye ulaşmış.

Geçtiğimiz sezon efsanevi Devekuşu Kabare’nin oyunlarından derlenen “Bir Varmış Hep Varmış” isimli oyunuyla seyirciye nostaljik bir keyif yaşatan Triole, bu sezonda daha önce hiç sahnelenmemiş yeni bir kabareyle tiyatro severlere yepyeni bir seçenek sunuyor. 13 ve 20 Mart’ta seyircisiyle buluşacak olan Triole; müdavimlerini, bir de ben göreyim neymiş diyenleri ve gerçek bir kabare görmek için sabırsızlananları bekliyor!

Bununla da kalmıyor; Triole, Kafalar’ı 6 Mart’ta Ümraniye cezaevinde mahkumlara sahneleyecek. Daha fazla kişiye ulaşabilmek için aynı gün iki oyun sahneleyecek olan ekip benzer projelere sezon boyunca devam edecek.



Kategori : MAGAZİN