Mevlüt Çavuşoğlu İzmir'e geldi

  • Ana Sayfa
  • Mevlüt Çavuşoğlu İzmir'e geldi
Mevlüt Çavuşoğlu İzmir'e geldi
AKPM Başkanı, AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu ziyaret etti.Abone ol

Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Başkanı, AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Türk Grubu Başkanı Erol Aslan Cebeci ve AKP İzmir İl Başkanı Ömür Kabak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

couchsurfing reklam İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ve beraberindeki heyeti ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Kocaoğlu, “Sayın Çavuşoğlu, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez AB Parlamentosu’na bir Türk milletvekili olarak başkan seçildi. Bundan dolayı hepimiz çok kıvançlıyız. Hayırlı uğurlu olsun. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Başkan Kocaoğlu, ziyaretin anısına Çavuşoğlu’na İzmir’in simgesi Saat Kulesi’nin bir rölyefini hediye etti.

AKPM Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, AB Parlamentosu Siyasi İşler Komisyonu Ortadoğu Alt Komisyonu’nun İzmir’de gerçekleştirmekte olduğu toplantı dolayısıyla kentte bulunduklarını söyledi.

Çavuşoğlu, “Bu vesileyle Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve Sayın Valimize ziyaretlerde bulunduk. Sayın Kocaoğlu’na, sıcak yaklaşımından ve düzenlediğimiz konferans için İsmet İnönü Kültür Merkezi’ni tahsis etmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Parlamento başkanlığına seçilmek, benim için olduğu kadar ülkemiz için de gurur verici bir olaydır. Bu, ülkemizin, uluslararası alanda ulaştığı güçlü noktanın bir başarısıdır” dedi.



Kategori : GÜNCEL