Eyüp'te eğitimde bir ilke imza atıldı

  • Ana Sayfa
  • Eyüp'te eğitimde bir ilke imza atıldı
Eyüp'te eğitimde bir ilke imza atıldı
Nişancı Şehit Er Beyazıt İlköğretim Okulu'na bilgisayar destekli fen ve teknoloji sınıfı açıldı.Abone ol

Bilgisayar ve fen bilimleri araç -gereçleriyle donatılan sınıfın açılışına, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Bilgisayar destekli fen ve teknoloji sınıfının Türkiye'de ilk kez Eyü wisconsin seo p'te açıldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Güsamettin Erdoğan, "Çocuklarımızın eğitimi için elimizden gelen bütün imkanları seferber ediyoruz... Okul Aile Birliğimiz, Belediyemiz, Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleriyle kurulan sınıfımızdan faydalanacak çocuklarımızın büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz" dedi.

Eğitimin, insana yapılan yatırımın önemine değinen Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu ise şunları söyledi:
"Eğitim konusunda desteklerimiz devam edecek... Çocuklarımız bizlerin geleceği onlara yapılan yatırım ülkemizin gelişmesi için çok önemli.. Sadece devletin imkanlarıyla değil toplumumuzun ve vatandaşımızın devlet ile el ele vererek yaptığı bu çalışma umarım örnek olur... Diğer okullarımızda da bu tür sınıflar açılır..."

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız ise çocuklarımızın her zaman , her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Her zaman daha iyisini yakalamayı hedeflemek ve daha mükemmellini aramak gerekiyor. Siz yavrularımız bunun daha iyisini hak ediyorsunuz. Bilgisayar destekli fen ve teknoloji sınıfının bütün okullarımızda açılmasını temenni ediyoruz."

Açılışta, okul mehter takımı da mini bir konser verdi. Konserin ardından öğrencilerin hazırladığı proje sergisi gezildi.



Kategori : GÜNCEL