Kim bu milyon dolarlık gazeteciler?

  • Ana Sayfa
  • Kim bu milyon dolarlık gazeteciler?
Kim bu milyon dolarlık gazeteciler?
İki gündür bu konuyu yazdı ekonomi dünyası ayağa kalktı. Herkes milyon dolarlık gazetecilerin ismini merak ediyor.Abone ol

Milyon dolarlık portföy işleten gazetecileri neden kimse sorgulamıyor? Köşelerden ve ekran başından yapılan yorum ve yönlendirmeler mercek altında..

Star gazetesi yazarı Oğuz Karamuk, bu müthiş soruyu gündeme getiri nevada seo yor. Önce yazarın dünkü yazısına kulak verelim. Bakın dün ne diyordu ekonomi yazarları ve yorumcuları için?

(...)Ekrana çıkanların, gazetelerde köşeleri tutanların, kendileri, eşleri, dostları üzerine milyonlarca dolarlık portföyleri olduğundan konuşuluyor, biliniyor... Taş çatlasa 8-10 bin lira maaş alabilen gazetecilerin, yorumcuların vs. yüzbinlerce, milyonlarca dolarlık yatırım hesaplarının bulunması normal mi? Veya bu yorumcuların, yazarların, muhabirlerin, sunucuların vs... Her gün ekonomiyle ilgili yorumlar, yönlendirmeler yapması sağlıklı mı?..

İsimleri ben değil SPK açıklasın  Dünkü köşede “Milyon dolarlık portföyü olan ekonomi gazetecileri neden sorgulanmıyor” şeklinde bir yazı yazdık. Oldukça ilgi çekti... Arayanların, e-mail atanların kimisi tebrik etti kimisi “Bizi de töhmet altında bıraktın” diye sitem... Bir eleştiriyi hemen ileteyim: “Neden isim vermiyorsun tüm ekonomi gazetecilerini zan altında bırakıyorsun?” Bu benim değil, Sermaye Piyasası Kurulu’nun işi. SPK bulsun çıkarsın kim bu isimler...

Kategori : GÜNCEL