Coliseum'da Vital Dans Günleri

Coliseum'da Vital Dans Günleri
Coliseum Sportif Yaşam Kulübü Türkiye’de ilk kez yapılacak VİTAL DANS ile buluşturuyor.Abone olTürkiye’nin yurtdışındaki temsilcisi olan dans eğitmeni ve koreograf Lale Roche’un Norveçli fizyoterapistlerle yarattığı VİTAL DANS dersleri Mart ayından itibaren Coliseum’da başlıyor. Bedensel ve ruhsal sağlığını korumak, hayatı yaşamaya değer kılmak isteyenler mimarlık firması seo ilk kez Vital Dans’la bir araya gelecekler.

Neşeli müzikler eşliğinde yapılan ve her hafta değişen özel koreografisiyle Vital Dans, bedenin tüm yaşamsal fonksiyonlarını keyifle harekete geçiren egzersizleri kapsıyor.



Coliseum’da haftada 4 saat gerçekleşecek Vital Dans derslerine katılarak, uzun ve sağlıklı yaşam yolunda özellikle eklem ve bel bölgenizi güçlendirip, endorfin yani mutluluk hormununuzu arttırabilirsiniz.

Coliseum, Vital Dans’la yorgun beden ve yorgun beyinlerden kurtulup, eğlenerek forma girmenizi vaat ediyor.

Lale Roche Kimdir?

Lale Roche Monaco kraliyet ailesinin ve Monaco Geleneksel Dans Okulu’nun eğitmenliğinin yanı sıra Paris, Nice ve Cannes’da bir çok eğitim okullarında koreografi çalışmalarında bulunmuştur. Gym Oryantal’in yaratıcısı olan Lale Roche, Hala Türkiye-Fransa Yarın Kültür Derneği’nin kurucusu olup engelli, otistik ve yaşlılara yönelik eğitim programları çalışmaktadır.

Adres : Coliseum Sportif Yaşam Kulübü Acarkent / Kavacık
Tel. : 0216 538 38 38
Web : www.coliseum.com.tr



Kategori : GÜNCEL