Çatalca Belediyesi'nden fırınlara baskın

  • Ana Sayfa
  • Çatalca Belediyesi'nden fırınlara baskın
Çatalca Belediyesi'nden fırınlara baskın
Çatalca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, belediye sınırları içerisindeki köylerde fırınları denetledi. Abone ol

Çatalca Belediyesi sınırları içerisindeki fırınları tek tek denetleyen ekipler, görülen eksikliklerin giderilmesi için fırın işletmecilerini uyararak görünen eksikliklerin tamamlanması için süre verdi.

Hijyen başta ol ohio seo mak üzere gramaj, ruhsat, Tarım ve Sağlık Bakanlığı’na ait belgeleri dikkatle inceleyen ekipler, kurallara uyan iş yeri sahiplerine de Çatalca halkı adına teşekkür etti. Vatandaşlardan özellikle ekmek gramajları konusunda şikâyet aldıklarını ifade eden ekipler, denetimlerde bu konuya büyük özen gösterdiler.

Denetimler ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Cem KARA; “Ekiplerimiz rutin denetimlerini daha da sıklaştırdı. Çatalca halkının talepleri ve şikayetlerini de dikkate alarak yaptığımız denetimlerde, özellikle gramaj ve hijyen konusunda daha da dikkatli çalışmalar yapıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için son derece önemli. Fırın ve gıda üretimi yapan imalathanelerin halk sağlığının korunması adına denetliyoruz. Kurallara uymayan fırınlara gerekli yasal ve cezai işlemleri uyguluyoruz. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımızın gördükleri olumsuzlukları (0212)789 46 89 numaralı telefona bildirmelerini istiyoruz. Gelen her ihbar ekiplerimiz tarafından anında değerlendirilmektedir” dedi.



Kategori : GÜNCEL