Akgün eğitimcileri kabul etti

Akgün eğitimcileri kabul etti
Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, kendisini ziyaret eden okul yöneticilerine çalışmaları hakkında bilgi verdi.Abone ol

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, kendisini ziyarete gelen okul yöneticilerine ilçede devam eden eğitim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Eğitim çalışmaları çerçevesinde şu an 3 okul üzerinde çalışıldığını söyleyen Başkan Akgün” Yapılan ve yapım connecticut seo ı devam eden okullar dışında şu an 3 okul çalışmamız daha var. Bunlardan biri Turgut Özal Bulvarında 60 derslikli bir okul. Okulun 2 girişi var 30 dersliği Kız Meslek Lisesi, 30 dersliği de sosyal birimler olmazsa, sanat lisesi olacak. İkincisi Akcansa’nın ilerisinde E–5 ‘in sağında yapılacak ve 34 derslikli Endüstri Meslek Lisesi olacak. Üçüncüsü Büyükçekmece Cumartesi pazarının sonunda engelliler eğitim okulu. Bunların dışında spor lisesi ve öğretmen lisesi ile ilgili çalışmalar yapacağız.”dedi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye olarak önceliklerinin eğitim ve sağlıktan yana olduğunu belirtti. Başkan Akgün; “Hepimizin gayreti AB standartlarını yakalamış bir ülkede yaşamak. Bu yüzden başta yerel yönetimler olmak üzere herkesin eğitime destek vermesi gerekir”dedi.

Başkan Akgün, Atatürk İlköğretim Okulu, Yavuz Selim –Ömer Gültekin ilköğretim Okulu, Aşiret Dalcı İlköğretim Okulu ve Gılman Durukan İlköğretim Okulu yetkililerinden okullarındaki ihtiyaca dayanan sorunlarını dinledi. Okullarda ki ihtiyaçları bir bir not alan Akgün, ilçedeki okullarda eksik olan her şeyin tamamlanması noktasında elinden geleni yapacağının sözünü verdi.



Kategori : GÜNCEL