Başkan'dan eğitim kurumlarına ziyaret

  • Ana Sayfa
  • Başkan'dan eğitim kurumlarına ziyaret
Başkan'dan eğitim kurumlarına ziyaret
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bölgedeki özel eğitim kurumlarını da ziyaret ederek, bilgi alıyor.Abone ol

Beylikdüzü’nde bulunan Özel Genç Bilim Dershanesi’ni ziyaret eden Başkan Uzun, öğrencilerin sınavlara hazırlanma süreci ve dershane hakkında öğretmenlerden bilgi aldıktan sonra tarih, bilim ve 3 boyutlu s google ads uzmanı inema salonunu gezdi. Eğitim öğretim şartları açısından oluşturulan ortamı beğendiğini kaydeden Başkan Uzun, bölgede buna benzer kurumların sayısının artması gerektiğini söyledi.

“Yenidünyanın lideri, eğitime yatırım yapan ülkeler olacak”

Başkan Uzun; yeni yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilmek için sadece okur-yazar olmanın yeterli olmadığını belirterek, şöyle konuştu:

"Geçen yüzyılın son çeyreğinde meydana gelen hızlı değişim süreci, bireyleri ve toplumları kontrol edemedikleri yönelimlere sürüklediği için günümüzün ve geleceğin bilgi toplumu oluştu. Bu nedenle 21. yüzyılda eğitimin önemi daha da artacaktır. Zira rekabete dayalı yenidünya düzeninde eğitime en fazla yatırım yapan ve eğitilmiş insan gücüne sahip ülkeler avantaj sağlayacaktır. Önceliğimiz, eğitim kalitesinin arttırılmasını sağlamak, gerekli iyileştirmeleri yapmak, geleceğimize sahip çıkmak ve yenidünya düzeninde hak ettiğimiz yeri almak olmalıdır."



Kategori : GÜNCEL