Beykoz'da temizlik harekatı başladı

  • Ana Sayfa
  • Beykoz'da temizlik harekatı başladı
Beykoz'da temizlik harekatı başladı
Beykoz Belediyesi'nin “Her Köyümüz Temiz Olsun” Projesi ilçenin köylerinden Mahmutşevket Paşa Köyü’nden başladı. Abone ol

İlki 16 Şubat Salı günü uygulanan çalışma kapsamında Beykoz Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Mahmut Şevket Paşa Köyü’nde gün boyunca köy meydanını, cadde ve sokakları temizleyerek k florida seo öy sakinlerine daha temiz ve bakımlı mekânlar bıraktı. Proje kapsamında ayrıca çöp konteynırlarının bakım ve onarımları da yapıldı.

İlçe genelinde çevre duyarlılığını artırmayı hedefleyen “Her Köyümüz Temiz Olsun” Projesi, örnek temizlik uygulamaları ile yeni nesilleri çevre temizliği konusunda bilinçlendirmeyi de amaçlıyor.

Sırada Kılıçlı Köyü Var

Mahmutşevket Paşa Köyü’nde meydanı ile sokakların süpürülüp yıkandığı, konteynırların bakım ve onarımlarının yapıldığı, çevredeki çöp ve atıklar toplandığı “Her Köyümüz Temiz Olsun” Projesi on beş günde bir farklı bir köyde uygulanmaya devam edecek. Çalışmanın ikincisinde Kılıçlı Köyü bir uçtan diğer uca temizlenecek.

Çevre alanında bugüne kadar birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakmak, çevre bilinci aşılamak ve ilçede aidiyet duygusunu geliştirmek adına uygulamanın önem taşıdığını ifade etti.



Kategori : GÜNCEL