Alex Fener'e hoca olacak iddiası

  • Ana Sayfa
  • Alex Fener'e hoca olacak iddiası
Alex Fener'e hoca olacak iddiası
Alex, gündem olacak açıklamalarda bulundu. Türkiye ve İstanbul'a övgüler yağdıran Alex, önemli bir bilgiyi de kamuoyuyla paylaştı.Abone ol

Sarı-Lacivertliler’in kaptanı ve saha içindeki maestrosu olan sambacı, Sarı-Lacivertli yönetimin kendisinden sözleşmesi bittikten sonra Fenerbahçe’ye hoca olmasını istediğini açıkladı.

Brezilya’nın ünlü şarkıcısı Francis Night’ın, Alex’le Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor karşısında aldıkları 3-1’lik mağlubiyetin ardından telefonla yaptığı söyleşi dün Coritiba taraftarlarının hazırladığı Coxanautas.com.br adlı internet sitesinde yayınlandı.

construction seo Brezilyalı şarkıcı Night, yapılan söyleşide Coritiba ekibinin büyük bir taraftarı ve genç yaşında formasını giydiği 2 yıl boyunca Yeşil-Beyazlı taraftarın sevgilisi olan Alex’e hayranlık duyduğunu belirtti.

Ünlü şarkıcının, Geleceğinle ilgili olarak neler düşünüyorsun?” sorusuna ise Alex’in verdiği yanıt sanıyoruz uzun süreler konuşulacak: “Fenerbahçe’yle 2011 yılına kadar sözleşmem var. Bu sözleşme biter bitmez Fenerbahçe yönetimi benim hoca olmamı istiyor. Ancak ben 4 veya 5 yıl daha futbol oynamayı düşünüyorum. Kendimi bu kadar oynamaya hazır hissediyorum.” Bu açıklamalar sonrasında Fenerbahçe camiasından gelecek tepkiler merak konusu oldu.

ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Söyleşinin geri kalan bölümünde ise Alex, genel olarak Türkiye ve İstanbul hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Brezilyalı yıldız, “Burada çok iyiyiz. İstanbul harika bir şehir. İnsanlar çok misafirperver. Türk yemekleri Brezilya’dakilere çok benziyor. Pirinç, biftek, salata ve makarna burada da çok yaygın. Türk mutfağı bana göre çok güzel” ifadelerini kullandı.

Alex hayranı olan Francis Night yıldız oyuncu için ‘Gerçek İmparator’ adlı bir de şarkı besteledi:

GERÇEK İMPARATOR

Bu dünyadaki sahalarda o parıldar
Ayağındaki topla gerçek bir imparatordur
Birçok insanı ve kıtayı heyecanlandırır
Şanlı bir oyuncu olarak bilinir

Coritiba onu yetiştirdi
Verdao Stadı’nda hüküm sürdü
Kalabalık onun gelişini iple çekiyor
Tekrar taraftarını sarsmak için

Alex taraftarına geri dön
Verdao Stadı’na dön
Coritiba taraftarı bekliyor
Senin oynamanı ve parıldamanı
Maua kentine girmeni

Alex seni sevenlere destek ver
Senin yerin burada hazır
10 numaralı forma senin için parıldıyor
Biz hep bekleyeceğiz
seni bekliyoruz (Habertürk)



Kategori : GÜNCEL