Münevver mezarı başında anılacak

  • Ana Sayfa
  • Münevver mezarı başında anılacak
Münevver mezarı başında anılacak
Münevver Karabulut hunharca öldürülmesinin birinci yılında Bolu'da mezarı başında anılacak.Abone ol

Cinayet kurbanı Münevver Karabulut, bugün ölümünün birinci yılında Bolu'daki mezarı başında anılacak. Baba Süreyya Karabulut, kızına, "Kınalı kuzum biz geldik. Seni yalnız bırakmayacağız. Rahat uyu. Adalet, seni öldürenlerin yakasında" diyeceğini söyledi. Her şey geçen yıl bugün Etiler'de bir çöp konteynırında, başı gövdesinden ayrılmış bir ceset bulunmasıyla başlamıştı. Cesedin Karabulut'a ait o greek turist seo lduğunu tespit eden polis, Cem Garipoğlu'nun peşine katil zanlısı olarak düştü.

TÜRK HALKI AĞLADI
Baba Süreyya Karabulut'un verdiği amansız mücadeleyle cinayet, Türkiye'nin gündemine oturdu. Baba, basın toplantısı düzenleyerek, ekranlardan seslenerek, alanlarda ve mezarı başında gözyaşı dökerek feryat etti. "Biz artık adalet bekliyoruz. İlahi adalet güzel kızımın canına kıyan caniye cazasını verecek. Bu cani bir an önce bulunsun" dedi; tarif edilemez acısını pankartlara yazdı. Üzüntüsü herkesi ağlattı. Vahşet, aylarca, gazetelerin manşetlerinden, birinci sayfalarından düşmedi. Türkiye, vahşeti unutmadı ve takipçisi oldu.

197 GÜN SONRA...
İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın 4 Eylül'deki "Çember daralıyor" açıklamasıyla yapılan baskılar sonuç verdi. Rusya'da, Kanada'da, Ermenistan'da, Suriye'de saklandığı iddia edilen Cem Garipoğlu, cinayetten 197 gün sonra, İstanbul Bahçelievler'de avukatı tarafından polise teslim edildi. Cem Garipoğlu'nun 18-24 yıl hapis istemiyle, cinayeti oğluyla işlediği ileri sürülen Nida Garipoğlu'nun ise ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Koskoca bir yıl, Babalar Günü, Anneler Günü ve bayramlar, Münevver'siz geçti. "3 Mart yüreğimizden bıçaklandığımız en acı günümüz" diyen baba Karabulut, biricik kızı Münevver için geçen pazar günü, mevlit okuttu. Öte yandan Cem Garipoğlu'nun mahkemenin talebi üzerine cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için dün Adli Tıp Kurumu'na sevk edildiği iddia edildi.



Kategori : GÜNCEL