Fenerbahçe'de inanılmaz kulisler

  • Ana Sayfa
  • Fenerbahçe'de inanılmaz kulisler
Fenerbahçe'de inanılmaz kulisler
Yedi maçtır kazanamayan Fenerbahçe'nin hali içler acısı.. Takımı çok yakından tanıyan yazarın anlattıkları inanılmaz.Abone ol

Başkan Aziz Yıldırım, "İşi profesyonellere bıraktım" diyerek geri çekildi, Fenerbahçe disiplinsizlikten, çok başlılıktan, içten yıkıldı.

Brezilyalı ayrı grup. Türkler ikiye bölünmüş Güiza ise tek başına. Güzia için "Golü atamıyor acısını biz çekiyoruz" veya Santos için, "Oynamıyor, her maçta onun yükünü mü çekeceğiz" diyenlere kadar birbirinin arkasından konuşanlar var. Emre bile kıskanılıyor.

Bu tespitler Fenerbahçe'yi çok yakından tanıyan Akşam gazetes ilinois seo i spor yazarı Alaattin Metin'i ait. Sarı lacivertli takımdaki çöküşün nedenlerini yazdı.. Samandıra'dan edindiği bilgiler ve izlenimler takımın geldiği noktayı göstermesi açısından çok çarpıcı..

Aziz Yıldırım'ı sevmeyenlere, aylardır, haftalardır Fenerbahçe'nin tökezlemesini bekleyip, saldırmak, hedef yapmak için zemin arayanlara gün doğdu. Ama işin aslı hiç de öyle değil. Nasıl ilk yarıda üst üste 8 maçı kazanırken Fenerbahçe Başkanı'nın o günlerdeki başarıda katkısı yoksa, bugünkü çöküşte de yok. Tek hatası var. O da Samandıra'yı başıboş bırakması. "İşi profesyonellere bıraktım" diyerek geri çekilmesi. Kimse kusura bakmasın, Fenerbahçe disiplinsizlikten, çok başlılıktan, içten yıkıldı. Takım dört parçaya bölündü. Brezilyalılar ayrı bir grup. Alex, Santos, Deivid, Vederson, Bilica, Cristian hep bir aradalar. Yemeği bir arada yerler, kahvelerini beraber içerler. Sohbetlerine bile kimseyi almayıp ayrı yaparlar. Türkler ise kendi aralarında iki parçaya bölünmüşler. Emre, Volkan, Gökhan, Semih gibi sürekli oynayanlar bir arada... Deniz, Uğur, Selçuk, Önder gibi forma şansını az bulanlar başka tarafta... Güiza ise tek başına! Durun daha bitmedi. Bir de birbirlerinin, Güiza'nın aldığı 14 milyon euroyu veya Santos'un kötü futbolunu ağızlarında sakız yapanlar da var. Mesela İspanyol golcü için, "O, golü atamıyor, acısını biz çekiyoruz" veya Santos için, "Oynamıyor, her maçta onun yükünü mü çekeceğiz" deniyor. "Her maç ben mi oynayacağım" diyenden, "İki senedir oynadım, koştum" diyenlere kadar birbirinin arkasından konuşan var. Emre bile kıskanılıyor. Sahada yüreği ile oynayan, savaşan tek futbolcu olmasına rağmen, onun için bile "Sahada çok konuşuyor, el kol hareketleri ile bağırarak taraftar karşısında bizleri zor duruma sokuyor" deniyor.

İnanmıyorlar sevmiyorlar



Kategori : GÜNCEL