Brezilya'daki Türk gelin Türkiye'de

  • Ana Sayfa
  • Brezilya'daki Türk gelin Türkiye'de
Brezilya'daki Türk gelin Türkiye'de
Brezilya'da tüberküloz hastalığından iki hafta önce ölen Zeliha Taner Massalino'nun cenazesi getirildi.Abone ol

Brezilya'da tüberküloz hastalığından iki hafta önce ölen Zeliha Taner Massalino'nun (27) cenazesi, doğduğu köye getirilerek toprağa verildi.
Denizli'de, yabancı dil kursuna gittiği dönemde internetten tanıştığı Brezilyalı Fabio Massalino ile tanışarak evlenen Zeliha, Brezil arizona seo ya'da yakalandığı tüberküloz hastalığı sebebiyle hayatını kaybettikten sonra 15 bin dolar masraf yüzünden Türkiye'ye getirilemiyordu.

Eşi Fabio Massalino ve Denizli'deki ailesinin desteği ile Zeliha'nın cenazesi, doğum yeri olan Denizli'nin Yorga köyüne getirildi. Zeliha Taner Massalino'nun cenaze namazı, eşi Fabio Massalino, köyde ailesi, yakınları ve köylüler tarafından kılındı. Cenaze namazında eşi Fabio Massalino da dua etti. Eşinin tabutunu omuzlayan Fabio Massalino da konuşmakta güçlük çekti.

Massalino, "Zeliha ile birlikteyken en güzel günlerimi yaşadım. O bana Allah'ın verdiği en büyük hediyeydi. Benim için neden öldüğünü anlamak çok zor. Allah, onun yanında olmasını istediği için onu yanına aldığını düşünüyorum." dedi. Fabio Massalino, cenaze namazında saf tutup namaz kılarken, eşini son yolculuğuna yine tabutunu taşıyarak gönderdi.
Zeliha'nın cenazesi Yorga Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Zeliha'nın 15 bin dolarlık cenaze masraflarını damat Fabio Massalino'nun, arkadaşları arasında para topladığı, Zeliha'nın babası Mevlüt Taner'in bu parayı damadına ödeyeceği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL