Hasan Can'dan anlamlı ziyaret

Hasan Can'dan anlamlı ziyaret
‘Görme Engelli Bilgisayar Kursu’nu ziyaret eden Başkan Hasan Can, kursiyerlerle sohbet etti. Abone ol

Ümraniye Belediyesi’nin açtığı ‘Görme Engelli Bilgisayar Kursu’nu ziyaret eden Başkan Hasan Can, kursiyerlerle sohbet etti. Başkan Can, kursiyerlerin Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etme talebi için de söz verdi.

Sosyal belediyecilik alanında örnek hizmetlere imza atan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, bir süre önce açılan Ümraniye Belediyesi Görme Engelli virginia seo ler Bilgisayar Kursu’nu ziyaret etti. Gülden Soyak Kültür Merkezi’ndeki kursu ziyaret eden Başkan Hasan Can’a, başkan yardımcıları Mahmut Eminmollaoğlu, Mesut Özdemir, Mustafa Küçükkapdan ile Özel Kalem Müdürü Emin Uç ve Kütüphane Müdiresi Türkan Öztürk de eşlik etti.

Ziyareti esnasında kursiyerlerle yakından ilgilenen Başkan Hasan Can, onlarla bir süre sohbet etti. Eğitimleri ve kurstaki ihtiyaçları konusundaki talepleriyle de ilgilenen Başkan Can,  derste işlenen konulardan örnekler izledi. Kursiyerlere belediye olarak her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Başkan Can, amaçlarının Ümraniyelilere her alanda hayatı kolaylaştırmak olduğunu ifade etti.

Kursiyerler de ziyaretten dolayı Başkan Can’a teşekkür ettiler. Kursiyerlerin Başkan Can’dan bir de ricası oldu. Çanakkale Şehitliği’ne gitmek istediklerini söyleyen kursiyerler, Başkan’a bir dilekçe yazdılar. Başkan Can da, kursiyerlerin bu dileklerini memnuniyetle yerine getirecekleri sözünü verdi.

Ümraniye Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde bulunan beş adet Window-Eyes (ekran okuma programı) donanımlı bilgisayar verilecek eğitimle, görme engelli vatandaşların internet olanaklarından faydalanabilmesi amaçlanıyor. Gülden Soyak Tüfekçi Kültür ve Eğitim Merkezi’nde verilen bu kurslardan; % 40 ve daha fazla görme engeli olan, 18–50 yaş aralığında ve en az ilköğretim mezunu olan engelli vatandaşlar yararlanabiliyor.



Kategori : GÜNCEL