Mustafa Değirmenci isyan etti

Mustafa Değirmenci isyan etti
Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci,Firuzköy bulvarı için Büyükşehir Belediyesine sert çıktıAbone ol

Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce 2002 yılında ihale edilen ve bugüne kadar üzerinde hiçbir çalışma yapılmadığını öne sürdüğü Firuzköy Bulvarı için sert konuştu; “Yolu ya siz bitirin veya verin ben bitireyim"

Esenyurt, Bahçeşehir, Esenkent, Hadımköy, Fi ingilizce seo ruzköy, Yeşilkent ve Tahtakale gibi trafiğin yoğun olduğu ilçe ve semtlere her gün gelip giden yüz binlerce vatandaşın kullandığı Firuzköy Bulvarı- Bağlariçi Caddesi ve Avcılar kavşağı ikinci etap yollarının bir türlü bitirilememesi, vatandaşı ve Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci’yi çılgına çevirdi.

Vatandaşın ve sürücülerin haklı tepkileri karşısında 8 yıldır bitirilemeyen bu yolun yapılmaması durumunda Avcılar Belediyesi’ne devredilmesini isteyen Başkan Değirmenci, “Her geçen gün büyüyen Avcılar, araç yönünden de yoğunlaştı. Firuzköy Bulvarı yolunun bugüne kadar bitirilememesi, Avcılar trafiğini büyük ölçüde kilitlediği gibi bu yolu kullanan yüz binlerce vatandaşı da canından bezdirmiştir” dedi.

İhalesi 8 yıl önce yapılan ve bugüne kadar bir türlü bitirilemeyen Firuzköy Bulvarına 6 yıl önce Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaat tabelası dikildiğini belirten vatandaşlar, tabela konulmasına ve aradan bunca yıl geçmesine rağmen yol çalışmalarının başlanmamasına tepki gösterdi.

8 yıldır Firuzköy Bulvarının tamamlanmasını bekleyen bölge halkı, yetkililere “Firuzköy Bulvarı yolu çile yolu oldu. Bu yolu ya Büyükşehir Belediyesi bitirsin veya Avcılar Belediyesi yapsın, rahat edelim” şeklinde konuştular.



Kategori : GÜNCEL