Bu küpür AK Parti'yi kapattırabilir (!)

  • Ana Sayfa
  • Bu küpür AK Parti'yi kapattırabilir (!)
Bu küpür AK Parti'yi kapattırabilir (!)
Yıldıray Oğur, dünkü köşesinde Yargıtay Başsavcısı Yalçınkaya'ya kesip dosyaya koymak üzere bir belge sundu...Abone ol

İNTERNETHABER

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın "gazetelerde çıkan yazı ve yorumları inceliyoruz" şekindeki açıklamaları Taraf yazarı Yıldıray Oğur'u harekete geçirdi.

Oğur, dünkü köşesinin sonunda Başsavcı Abdurrahman Yalçınkaya'nın kesip dosyaya koymak üzere bir küpür hazırladı...

İşte Oğur'un ironik yazısı ve o küpür:

- Makas izinden Başsavcım eticaret seo !

Bugüne kadar size ne mektuplar yazıldı. “Aman parti kapatma davası açmayın, AKP’nin oylarını arttırmayın” diye. Şeytanın bu sağdan yaklaşmaları sizin üzerinizde “Savcım kapatırsan borsa düşer, dolar çıkar” diyen mahalle bakkalınız kadar bile etki yapmamıştır herhalde.

Korkmayın ben sizden kapatmamanızı rica etmeyeceğim. Canımıza minnet. Siz bir kapatma davası daha açmazsanız AKP’nin yeni bir anayasa için harekete geçeceği yok. Dibe vurmak iyidir. Bence bildiğiniz gibi yapın. Bilmiyorsanız Google’a girip bir araştırın.

Kısa kesip bu yazıyı yazma nedenime gelirsek. Sizin çok iyi bir gazete okuyucusu olduğunuzu, hazırladığınız parti kapatma iddianamelerinden biliyoruz. O yüzden size iddianamenizin en güzide parçasını bizzat kendi ellerimle takdim etmek istedim.

Başbakan’ın irticalen yaptığı konuşmaların yer aldığı gazeteleri kesmekten herhalde birkaç makas köreltmişsinizdir. Hele o prompter denen takiyeci cihaz icat edilmese AKP çoktan gitmiş, muhtemelen yerine kurulacak Fazilet Kalkınma Partisi için de kupürler kesilmeye başlanmıştı.

O halde makas izinden özenle kesiniz.

------------------

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan: “Ne yapayım, köşe yazarına hâkim olamıyorum” diyemezsin. “Sen bunun sorumlususun arkadaş,” diyeceksin. Niye? Çünkü bu ülkeyi germeye, ekonomiyi germeye kimsenin hakkı yok. Buna müsaade etmeyiz. Çünkü bir anda dengelerin ekonomik olarak ne hale geldiği ortaya çıkıyor. Köşende yazı yazanın maaşını sen veriyorsun. Yarın feryat etmeye geldiğinde buna hakkın yok.




Kategori : POLİTİKA