İstanbul polisinin Tarkan özeni

  • Ana Sayfa
  • İstanbul polisinin Tarkan özeni
İstanbul polisinin Tarkan özeni
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan, pop şarkıcısı Tarkan Tevetoğlu'nun da aralarında bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi.Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde sorgulanan uyuşturucu operasyonu şüphelileri e ersağ 2023 mniyete ait siyah camlı araçlarla sağlık kontrolüne götürüldü. Polisin, basın mensuplarının görüntü almaması için azami derecede dikkat sarf etmesi gazeteciler arasında şaşkınlığa neden oldu.

Çevredeki yakın hastanelere götürülmeyen ve hangi hastaneye götürüldükleri anlaşılamayan zanlılar, sağlık raporlarının alınmasının ardından yeniden İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki binasına getirildi. Garaj kısmından binaya alınan zanlılar nezarete alındı. Gözaltındaki şüphelilerin gazetecileri fark ettikten sonra yüzlerini kapatmaya çalışmaları dikkat çekti. Tarkan'ın, diğer şüphelilerden farklı olarak başka bir araçla emniyetten çıkarıldığı ve sağlık raporunun farklı bir hastaneden alındığı öğrenildi. Tarkan, bu işlem sırasında emniyetten çıkışı ve geri getirilişinde görüntülenemedi.



Kategori : GÜNCEL