Dursun Dedenin 'kör' talihi

Dursun Dedenin 'kör' talihi
Gözleri görmeyen, felçli, tekerlekli sandalyedeki Dursun Dede, 275 TL için hapis yatacakAbone ol

Gözleri kör, vücudu tamamen felçli ve kalp rahatsızlığı olan 61 yaşındaki Dursun Erselligil, 275 TL’lik su faturasını ödeyemediği için “kaçak su kullanmak” suçundan 9 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Polisler, tekerlekli sandalyeyle dur google remarketing uşmaya gelen Erselligil’i araca bindirirken eşi Zeynep Erselligil (63) gözyaşlarını tutamadı. Erselligil, bakıma muhtaç kocasını elindeki bir poşete tuvaletini yaptırdıktan sonra cezaevine yolcu etti.

Habertürk'ün haberine göre hayatında karakol bile görmemiş olan Dursun Erselligil (61), su faturasını ödeyemediği için hem icraya verildi, hem de gecekondusuna kaçak su kullandığı için yargılandı. Okuma yazma bilmeyen, tek göz bir gecekonduda yaşayan 6 torun sahibi Dursun dede, tekerlikli sandalye ile geldiği mahkemede,"Vücudumun tümü felç, gözlerim kör, kalp rahatsızlığım var. Benim bugün fizik tedavi için hastanede olmam lazım . Ne olur beni hapse atmayın" dese de, hakim 990 TL para, 9 gün hapis cezası vererek, onu Sincan L-Tipi Cezaevine gönderdi. Dursun dede, güçlükle tekerlikli sandalyesinden, cezaevine gideceği polis aracına tam bindiriliyordu ki, ağlayarak gelen 63 yaşındaki karısı Zeynep, elindeki bir poşete bakıma muhtaç kocasının herkesin ortasında küçük çişini yaptırdıktan sonra yolcu etti.



Kategori : GÜNCEL