Başkan'dan fırınlara şafak baskını

  • Ana Sayfa
  • Başkan'dan fırınlara şafak baskını
Başkan'dan fırınlara şafak baskını
Başkan Çelikbilek sabah saat 05.00 sıralarında fırınları ziyaret ederek çalışma ortamlarını denetlediAbone ol

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcısı Yüksel Baki, Meclis Üyesi Haydar Çelik, bürokratlar ve zabıtalarla birlikte İncirköy, Soğuksu, Dedeoğlu, Çubuklu ve Kavacık’taki rusca seo bazı fırınları denetledi.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ekibiyle birlikte sabah saat 05.00 sıralarında Beykoz’un çeşitli yerlerindeki fırınları ziyaret ederek, çalışma ortamlarını denetledi.


İncirköy, Soğuksu, Dedeoğlu, Çubuklu ve Kavacık’taki bazı fırınları denetleyen Başkan Çelikbilek, gramaj, hijyen, ruhsat ve işletmenin fiziki şartlarıyla ilgili incelemeler yaptı. Eksik ve hatalı olan fırınları uyaran ve bir sonraki denetlemede cezaların ağırlaştırılacağı ihtarında bulunan Başkan Çelikbilek, ekmeklerin bandrolsüz satılmaması gerektiğini belirtti.


Halk sağlığı konusunda hassas olduklarını belirten ve sık sık gıda sektörünü bu tür denetlemelerle kontrol edeceklerini hatırlatan Başkan Çelikbilek, son zamanlarda ulusal basında sıkça yer alan kırmızı et skandallarından sonra kasapları da zaman zaman denetime tabi tuttuklarını belirtti.



Kategori : GÜNCEL