Karamehmet başkanlığı bıraktı

  • Ana Sayfa
  • Karamehmet başkanlığı bıraktı
Karamehmet başkanlığı bıraktı
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren M. Emin Karamehmet'in yerine Colin J. Williams’ın atandığı bildirildi.Abone ol

1993’ten bu yana Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdür rusca seo en M. Emin Karamehmet’in yerine Colin J. Williams’ın atandığı bildirildi.

Turkcell’in Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, Turkcell Yönetim Kurulu’nun, Colin J. Williams’ı Yönetim Kurulu Başkanı olarak atadığı duyuruldu. Açıklamada, 22 Mayıs 2006’dan bu yana Yönetim Kurulu bağımsız üyesi olan Williams’ın, bu görevine ek olarak 21 Temmuz 2006’dan itibaren Denetim Komitesi Başkanı olarak da görev yapmakta olduğu hatırlatıldı. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasının ardından Williams’ın, “Başkanlık görevi sırasında, Turkcell Grubu’nun gelişiminde önemli rol oynamış ve halen yönetim kurulumuzun üyesi olan Sayın Mehmet Emin Karamehmet’e kurul adına teşekkür ederiz” açıklamasında bulunduğu kaydedildi.



Kategori : GÜNCEL