Devler İnönü'de 1-1'lerini yedi

  • Ana Sayfa
  • Devler İnönü'de 1-1'lerini yedi
Devler İnönü'de 1-1'lerini yedi
Süper Lig'de 22. hafta dev bir kapışmaya sahne oldu... Zirveyi yakından ilgilendiren kapışmada sahadan galip çıkmadı... Abone ol

Turkcell Süper Lig'de 22. haftanın dev maçında Beşiktaş ile Galatasaray sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı. BJK İnönü Stadı'nda ilk yarısı da 0-0'lık eşitlikle sona eren karşılaşmada sarı-kırmızılılar 68. dakikada Arda Turan ile üstünlüğü yakaladı. Beşiktaş bu gole 82. dakikada Çek savunma oyuncusu Tomas Sivok ile karşılık verdi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

almanca seo Zirveyi yakından ilgilendiren bu maçın ardından Galatasaray puanını 47'ye yükseltip maç fazlasıya liderliğini sürdürürken, bir maç eksiği bulunan Beşiktaş ise puanını 39'a yükseltti.

Beşiktaş'ın ilk yarıda daha baskılı taraf olduğu maçın ikinci yarısında Galatasaray oyuna dengelemeyi bildi. Siyah-beyazlıların ilk yarıda Nobre ile bir kafa şutu direkten döndü. Bu maç öncesinde sarı kart sınırında bulunan Galatasaray'ın orta sahadaki çalışkan isimlerinden Barış Özbek, derbi maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Barış önümüzdeki hafta Galatasaray'ın, Kasımpaşa ile oynayacağı maçta forma giyemeyecek.

SİVOK'UN HATASI GOLÜ GETİRDİ

Galatasaray derbide kaptanı Arda Turan ile 1-0'lık üstünlüğü yakaladı. 68. dakikada Jo ile yaptığı paslaşmalarla ceza sahasına giren Arda Turan, Jo'nun yerden yaptığı ortayı ayağından sektiren Sivok'un hatasında topu ceza sahası içinde kontrol etti, bekletmeden dönerek vurdu ve topu köşeden ağlarla buluşturdu. Bu gol Arda'nın, Beşiktaş'a attığı ilk goldü. 0-1.

SİVOK HATASINI TELAFİ ETTİ

Galatasaray'ın attığı golde hatası bulunan Sivok, 82. dakikada attığı golle bu hatasını affettirdi. Galatasaray yarı sahasının ortasından kullanılan serbest vuruşta, kaleye doğru gönderilen topu Leo Franco yumrukladı, Franco'nun yumrukladığı top kısa düştü, Sivok boşta kalan topa ceza sahası içinde vurdu, kalecinin bacaklarının arasından geçen topa savunmada müdahale edemedi ve maça denge geldi. 1-1.



AYRINTILAR HABERİN
DEVAMINDA...

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL