Hamas liderine uluslararası infaz!

  • Ana Sayfa
  • Hamas liderine uluslararası infaz!
Hamas liderine uluslararası infaz!
Hamas'ın askeri kanat sorumlusu Mahmud el Mabhouh'ın, İngiliz, İrlandalı, Fransız ve Alman ajanlardan oluşan bir tim öldürdü!Abone ol

Hamas lideri Mahmud el Mabhouh cinayetiyle ilgili soruşturmayı yürüten Dubai polisi, üçü İrlandalı, altısı İngiliz, biri Alman ve diğeri Fransız toplam 11 kişinin peşine düştü. Dubai polis şefi Khalfan Tamim, düzenlediği basın toplant ingilizce seo ısında Mabhouh cinayetinin, Fransa vatandaşı Peter Elvinger, İrlanda vatandaşları Gail Folliard, Kevin Daveron, Evan Dennings; İngiliz vatandaşları PaulJohn Keely, Stephen Daniel Hodes, Melvyn Adam Mildiner, Jonathan Louis Graham, James Leonard Clarke, Michael Lawrence Barney ve halen aranan Alman vatandaşı Michael Bodenheimer işbirliğiyle gerçekleştirildiğini söyledi.

SUİKAST TİMİNİN LİDERİ FRANSIZ

Mabhouh cinayetini 24 saat gibi kısa bir sürede çözdüklerini belirten polis şefi Tamim, zanlıların bütün masrafları nakit parayla ödediklerini ve izlerini kaybettirmek için farklı cep telefonları kullandıklarını ifade etti.
Cinayetin ardından kayıplara karışan Alman vatandaşı Michael Bodenheimer?in yakalanması için operasyonların sürdürüldüğünü kaydeden Tamim, suikast timinin liderinin Fransa vatandaşı Peter Elvinger olduğunu iddia etti.
Hamas liderinin korumasız seyahat ettiğini vurgulayan Tamim, ?Hamas bize Mabhouh?un korumasız olduğunu söylemedi.Eğer önemli biriyse neden korumları yoktu? Böylesine önemli bir kişinin korumasız seyahat etmesine anlam veremiyoruz? diye konuştu.



Kategori : DÜNYA