Oğlum Beşiktaşın itibarını kurtardı

  • Ana Sayfa
  • Oğlum Beşiktaşın itibarını kurtardı
Oğlum Beşiktaşın itibarını kurtardı
Baba Erdoğan Demirören, oğlunun tekrar başkanlığa seçilerek kulubün itibarını koruduğunu söyledi.Abone ol

Beşiktaş Kulubü Başkanı Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören, oğlunun tekrar başkanlığa seçilerek kulubün itibarını koruduğunu söyledi.

HİÇBİR İNSAN CEBİNDEN PARA VERMEZ

Samanyolu Haber Televizyonu'na özel açıklamalarda bulanan baba Demirören, "Yıldırım gibi hiçbir insan cebinden çoluğunun google seo çalışması çocuğunun parasını durup dururken vermez. Ama bu kulüp maça çıkamıyorsa, seyahate gidemiyorsa, maaşlar ödenmiyorsa başkan ne yapacak? Kapı kapı dolaşıp para mı arayacak yoksa itibarı korumak için hem kulübün hem kendisinin cebinden paramı kullanacak. Yıldırım da bunu yapmıştır. Hata yapmamıştır. Herkesin dikkatini çekerim." dedi.

STAD KONUSUNDA RAKİPLERİN GERİSİNDE

Borç açısından Beşiktaş'ın az borcu olan kulüp olduğuna ifade eden baba Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Pazar günü iki tane oğlum diyeceğim kişi Beşiktaş başkanlığı için mücadele etti ve Yıldırım kazandı. Beşiktaş camiasına hayırlı uğurlu olsun. Beşiktaş'ın idealleri çok büyük. Bu ideallerde geride kalmış bazı yönlerde. Beşiktaş özellikle gayri menkul de çok ileri. Yanlızca stad da rakiplerine göre geriliği var.

EN AZ BORCU OLAN BEŞİKTAŞ

Borç açısından da Beşiktaş en az borcu olan kulüp. Onun için Beşiktaş'ın bu anlayışla devam edecek olmasını faydalı görüyorum. Herkesin bundan sonra birlik ve beraberlik içinde, dostluk içinde olması şart. Türkiye'nin de buna ihtiyacı var. Birlik beraberlik ve kulübü yüceltmek için hiç kimsenin lafına değil Beşiktaş'ın öz Beşiktaşlılar gibi davranan sevenlerine ihtiyacı var. Bunun da zamanı geldi de geçiyor."



Kategori : SPOR