ŞOK! Youla gözaltına alındı

ŞOK! Youla gözaltına alındı
Denizlisporlu Youla havalimanında gözaltına alındı ve Bakırköy adliyesine sevkedildi.Abone ol

Denizlispor'un yeni transferi Youla havalimanında polisler tarafından tutuldu ve ifadesi alınmak üzere Bakırköy adliyesine sevkedildi...

Denizlispor’un Gineli futbolcusu Süleyman Youla Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı.

Sezona Eskişehirspor’da başlayan ve devre arasında olaylı bir şekilde Denizlispor’a transfer olan Youla, Eskişehir’d google reklam e bir mahkeme tarafından çıkartılan yakalama kararı nedeniyle Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali geliş pasaportunda göz altına alındı. Gineli futbolcu Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü’ndeki ifadesinden sonra Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi.

THY’nin Brüksel-istanbul seferini yapan tarifeli uçağıyla 14:00 sularında Belçika’dan Türkiye’ye gelen Youla, pasaport işlemlerini yaptırdığı esnada yakalama kaydının çıkması üzerine burada göz altına alındı.

Davanın; Gineli oyuncunun Eskişehirspor teknik direktörü Rıza Çalımbay ile yaşadığı sorun ve Youla'nın Çalımbay'a hakaret etmesi nedeniyle kaynaklandığı belirtildi.

Çalımbay'a 'Sahtekar' demişti!

Kadro dışı kaldıktan sonra apar topar Eskişehir'i terk eden Youla Rıza Çalımbay ile ilgili, "Hoca tam bir 'sahtekar'. Bir daha kesinlikle o adamla çalışmam. Yönetim de onun gibi. Rıza hocayla konuşuyorsun başka şey söylüyor, yönetim ile konuşuyorsun başka şey söylüyor. Hepsi benim arkamdan konuşuyor. 2 gün önce çok önemli maç vardı. Ben ona da katıldım ve çok iyi oynadım. Beni 2 ay sakat şekilde oynattılar" diye konuşmuştu.

Bu sözler üzerine Çalımbay dava açtı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp yönetimince süresiz kadro dışı bırakılmasının ardından kendisine ağır hakaretlerde bulunan golcü futbolcu Süleyman Youla hakkında dava açmıştı.



Kategori : SPOR